eMAG este intr-o continua dezvoltare . De la o afacere de cateva milioane a ajuns la o afacere de mii de euro .
eMAG are o gama larga de produse . Timpul online este de 24 din 24 de ore . Incearca si tu acest site si nu vei regreta www.emag.ro
eMAG v-a ajunge un site si pe viitor la fel de bun cum este acum si datorita tehnicianilor eMAG acest site sper ca v-a fi promovat cel mai bun site din Romania .

Servicii

Astăzi lansăm două noi servicii pentru clienţii eMAG – Garanţia Plus şi Service Expres.

Acum, oricine achiziţionează un produs de la eMAG, poate extinde perioada standard de garanţie oferită de producător, optând pentru Garanţia Plus 1 an sau Garanţia Plus 2 ani. Acest serviciu se aplică pentru orice produs din categoriile: IT, Electronice, Foto-video şi Electrocasnice. Odată cu alegerea produsului, puteţi selecta tipul de garanţie dorit.

Opţiunea Service Expres garantează tratarea cu prioritate a solicitărilor de service şi un termen de rezolvare de maxim 5 zile lucrătoare. Daca reparaţia produsului nu este posibilă în acest interval, produsul va fi înlocuit cu un produs nou, identic sau similar cu produsul iniţial.

Garanţia Plus include şi serviciul Service Expres, iar achiziţionarea acestor noi servicii eMAG nu anulează celelalte beneficii standard oferite de către eMAG, cum ar fi ExtraGaranţia de Retur sau serviciul de Pick-Up & Return.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one